Наукова бібліотека Харківського державного університету харчування та торгівлі

L-lan
О-57          Омельченко, С. Б.
    Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук
    // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. – 2014. – № 5/11 (71). – С. 46-51. – Режим доступу: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5672.

   Представлено аналіз експериментальних даних щодо формування міжфазних адсорбційних шарів в пінах і емульсіях. Визначено вид та концентрації поверхнево-активних речовин, що дозволяють регулювати міцність міжфазних адсорбційних шарів в дисперсних системах на основі сухого знежиреного молока. Визначено раціональний склад суміші поверхнево-активних речовин, який регулює міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дозволяє отримати піноемульсійні системи з високою піноутворюючою здатністю, стійкістю піни, пластичністю.


УДК 664.3.032:544.77.051

        



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
DSpase 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 1